Amerikaanse verraders: Academici die voor China werken

amerikaanse-verraders:-academici-die-voor-china-werken

03-01-22 03: 48: 00,

Amerikaanse verraders: Academics Working for China

door

*Gordon G. Chang commentaren door Robert Gorter, MD, PhD.

december 30th, 2021

President van China Xi

  • China’s regime heeft Amerika’s academische gemeenschap gekocht en tegen Amerika gekeerd.
  • “Deze zaak is slechts het topje van de ijsberg in termen van wat de Amerikaanse regering moet doen om door te dringen in China’s coöptatie van de Amerikaanse academische wereld en deze te vervolgen.” – Kerry Gershaneck, de auteur van Political Warfare: Strategies for Combating China’s Plan to “Win Without Fighting” en een professor in Taiwan, aan Gatestone, december 2021.
  • “Wetenschappers over de hele wereld, geïdentificeerd als leiders in gebieden van geavanceerd onderzoek die strategische prioriteiten zijn, zijn het doelwit van een goed gefinancierde geraffineerde betrokkenheid die inspeelt op hun ijdelheid, naïviteit, en hebzucht.” – Charles Burton, voormalig hoogleraar aan Brock University en nu een vooraanstaand expert op het gebied van China’s infiltratie in Canada,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: