Brazilianen schoppen lokale burgemeester in elkaar wegens vaccinpassen

brazilianen-schoppen-lokale-burgemeester-in-elkaar-wegens-vaccinpassen

03-01-22 09:19:00, Burgers in Brazilië hebben de burgemeester van Toritama in elkaar gebeukt, die vaccinpassen verplicht stelde om uit eten te gaan in restaurants of winkels, en verplichte vaccinaties voor kinderen eiste, schrijft Halturnerradioshow.com.

De burgemeester, Edilson Tavares da Silva, bleef licht bebloed en behoorlijk toegetakeld achter toen hij het gebied verliet.

Burgers die aanvielen schreeuwden in het Portugees, de taal die in Brazilië wordt gesproken, “Geen vaccinpassen jij Hitler Nazi fuck”.

Toen de burgemeester vertrok, schreeuwden de mensen die hem aanvielen een waarschuwing “Als je niet stopt, slaan we je de volgende keer dood.”

Hier is een korte video van sociale media waarop delen van de afranseling te zien zijn:

Citizens in Brazil beat up the Mayor of Toritama, who mandated vaccine passports to eat and mandatory vaccinations for children. 😎 pic.twitter.com/XScyxOF8Vc

— Rasta Redpill (@RastaRedpill) January 1, 2022

Dit is hoe de zaken elders misschien ook moeten worden aangepakt. Aan de ene kant vind je het vreselijk om dit te zien. Maar aan de andere kant vind je het prachtig om te zien … omdat een heleboel van ons al weten dat dit is waar het op uitdraait.

Erger nog, een hele hoop idioten in het grote publiek lijkt te denken dat het oké is om iemand te dwingen verkracht te worden met een injectiespuit, zolang de menigte denkt dat de injectiespuit een goede zaak is. “Democratie” zeggen ze.

Maar we leven niet in een democratie, dat is heerschappij van de menigte. We leven in een constitutionele republiek waar individuele rechten niet onderworpen zijn aan de grillen van de meerderheid.

Voor iedereen die ooit de moeite heeft genomen zijn eigen grondwet te lezen, de meeste van die grondwetten erkennen in het allereerste artikel dat “Alle mensen van nature vrij en onafhankelijk zijn.” Van nature. Niet door de overheid.

We zijn vrij om uit te gaan, om vrienden, familie of buren te bezoeken. We zijn vrij om handel te drijven. Vrij om te reizen. Voor geen van deze dingen hebben we toestemming van de overheid nodig; we zijn vrij en onafhankelijk.

Toch zijn er politici die vergeten lijken te zijn dat ze publieke dienaars zijn. Sommigen van hen denken dat ze, omdat ze gekozen zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: