DECEMBER DAGBOEK [10 ITEMS]: Pistol Packin’ Long Island; Empire State Reflections; Vagabonds and Strumpets; ETC., door John Derbyshire

december-dagboek-[10-items]:-pistol-packin’-long-island;-empire-state-reflections;-vagabonds-and-strumpets;-etc.,-door-john-derbyshire

03-01-22 05: 20: 00, My pistol-packin’ county

That would be Suffolk County, New York â de oostelijke twee-derde van Long Island. Ik heb wat sociaal-culturele notities over Suffolk County gemaakt op Radio Derb in juni.

Dus ⦠“pistol-packin'”? Waar gaat dat over?

Waar het over gaat is, het laatste hoofdstuk in de saga van mij en mijn handwapens. Korte opfrisser:

  • In augustus 2019 op Radio Derb, meldde ik dat ik het slachtoffer was geworden van de “rode vlag”-wetten van de staat New York. Buiten mijn schuld moest ik de pistoolvergunning die ik sinds 2000 zonder incidenten had gehad, inleveren, samen met mijn twee pistolen.
  • De pistoolvergunning van de provincie is tien jaar geldig. Ik had het vernieuwd in 2010. Ik had het opnieuw moeten vernieuwen in 2020, maar ik had de vergunning niet meer in mijn portefeuille om me eraan te herinneren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: