Degenen die internetcensuur steunen, missen psychologische rijpheid

degenen-die-internetcensuur-steunen,-missen-psychologische-rijpheid

03-01-22 01: 29: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Twitter heeft het persoonlijke account van Republikeins Congreslid Marjorie Taylor Greene permanent geschorst voor wat het platform noemt “herhaalde schendingen van ons COVID-19-misinformatiebeleid,” tot grote vreugde van liberalen en pro-censuur linkse mensen overal. Dit volgt op de Twitter ban van Dr Robert Malone op dezelfde gronden een paar dagen eerder, die een ononderbroken patroon van voortdurend escalerende en uitbreidende censuur protocollen volgde sinds de 2016 Amerikaanse verkiezingen.

In werkelijkheid wordt niemand ooit geband voor “Covid desinformatie”; dat is gewoon het excuus van vandaag. Daarvoor waren het de gevolgen van de rellen in het Capitool, daarvoor was het verkiezingsveiligheid, daarvoor was het Russische desinformatie, buitenlandse beïnvloedingsoperaties, nepnieuws, enz. In werkelijkheid is de echte agenda achter de normalisering van internetcensuur de normalisering van internetcensuur zelf.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: