Dr. Aaron Kheriaty M.D. Ontslagen omdat hij het vaccin weigerde: De Universiteit van Californië’s Mandaat aangevochten in de Federale Rechtbank.

dr-aaron-kheriaty-md-ontslagen-omdat-hij-het-vaccin-weigerde:-de-universiteit-van-californie’s-mandaat-aangevochten-in-de-federale-rechtbank.

03-01- 43: 00,

In August I challenged the UC vaccine mandate in federal court. Gisteren ontsloeg de universiteit mij omdat ik het vaccin weigerde.

Aaron Kheriaty, MD, december 17, 2021

Gisteren ontving ik de volgende aankondiging van de Universiteit van Californië, met onmiddellijke ingang, waar ik bijna vijftien jaar heb gediend als hoogleraar aan de UCI School of Medicine en directeur van het medisch-ethische programma aan UCI Health:

pastedGraphic.png

Deze beëindiging is voor mij een gelegenheid geweest om na te denken over mijn tijd aan de UCI, met name mijn tijd daar tijdens de Covid-pandemie. Twee jaar geleden had ik nooit kunnen denken dat de universiteit mij en andere artsen, verpleegkundigen, docenten, medewerkers en studenten om deze willekeurige en wispelturige reden zou ontslaan. Ik wil een beetje van mijn verhaal delen, niet omdat ik uniek ben, maar gewoon omdat mijn ervaring representatief is voor wat vele anderen – die niet noodzakelijk een publieke stem hebben – hebben ervaren sinds deze mandaten van kracht werden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: