Het Corona-verhaal ontmaskerd: Was alles zorgvuldig gepland? Analyse door Ernst Wolff

het-corona-verhaal-ontmaskerd:-was-alles-zorgvuldig-gepland?-analyse-door-ernst-wolff

03-01-22 07: 32: 00,

Schitterende uitleg van één grote reden waarom de wereld coronapsychotisch is geworden Lezing door Ernst Wolff op aug 23, 2021. Ernst Wolff is een Duitse auteur en journalist. Zijn focus ligt op het globale financiële en monetaire systeem, in het bijzonder de rol van het IMF, de Wereldbank, de Federal Reserve, het Bretton Woods systeem en het wereldwijde fiat geld.

.

Deze toespraak is waarschijnlijk een van de beste en meest beknopte uiteenzettingen van het hele Corona verhaal en eindigt met een hoopvolle boodschap over wat we kunnen doen om te voorkomen dat de dystopische visie van Klaus Schwab en zijn aanhangers ‘het nieuwe normaal’ wordt.

.

President Franklin Delano Roosevelt zei ooit “Niets gebeurt per ongeluk in de politiek. En als er iets gebeurt, kun je er zeker van zijn dat het precies zo gepland was.”

Als men ziet wat er de laatste anderhalf jaar is gebeurd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: