Micro-technologie gevonden in Pfizer’s Vaxxine – La Quinta Columna

micro-technologie-gevonden-in-pfizer’s-vaxxine-–-la-quinta-columna

03-01-22 02: 48: 00,

Een paar weken geleden vernamen we wat een groep Zuid-Koreaanse artsen aantrof toen ze de inhoud van Pfizer- en Moderna-flacons onder 400X vergroting bekeken nadat ze waren opgewarmd tot de lichaamstemperatuur.

Ze registreerden beelden van een perfect schijfvormig voorwerp dat deed denken aan dat van een Pfizer-flacon, gefotografeerd door de Zuid-Afrikaanse microscopiedeskundige, Dr. Xandré Botha. Dit begon naar verluidt te draaien en rond te draaien, ondanks het feit dat het zich onder een afdekplaat bevond. Zij registreerden ook een lang, vezelig wormachtig voorwerp/organisme, dat op een bepaalde manier begon te bewegen, zodra het was opgewarmd tot menselijke lichaamstemperatuur, evenals deze tweelingachtige gestreepte organismen. Een Dr Young Mi Lee zal naar verluidt binnenkort een aankondiging doen om deze bevindingen te bevestigen.

De Spaanse biostatisticus, Ricardo Delgado van La Quinta Columna deed een ander experiment,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: