Ringier Publishing, de knuffeltijger van de regering

ringier-publishing,-de-knuffeltijger-van-de-regering

03-01-22 10: 40: 00,

Gepubliceerd op 3 januari 2022 door AS.

Wie de media op de voet volgt, is er wellicht al lang van overtuigd dat zij tijdens de pandemie hun journalistieke ethos hebben opgeofferd op het altaar van de persberichten van de regering. Inmiddels kan deze constatering worden gestaafd met een verwijzing naar diverse empirische studies.

Zo werd in november 2021 een studie gepresenteerd waarin 5000 bijdragen in elf Duitse toonaangevende media in de periode van januari 2020 tot april 2021 werden onderzocht – met als resultaat dat de media nauwelijks kritiek hadden op de regering, behalve als het ging om oproepen tot hardere maatregelen (Corona-Transitie gerapporteerd).

Men is dan nog minder verbaasd over de waarnemingen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: