Robert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccineren

robert-f-kennedy-jr.-legt-in-1-minuut-uit-waarom-ze-zo’n-haast-hebben-om-kinderen-te-vaccineren

03-01-22 08:04:00, Robert F. Kennedy Jr. deed vorige week een schrijnende onthulling in een podcast van de Canadese blogger Mikhaila Peterson. Kennedy legde uit waarom Big Pharma zo’n haast heeft met het vaccineren van kinderen tegen Corona.

“Als er een dringende noodzaak is om ‘vaccins’ zo snel mogelijk op de markt te krijgen, kan een vergunning voor noodgebruik (EUA) worden verleend, dat is hoe ze voorlopige goedkeuring krijgen. Een EUA wordt alleen verleend als er geen doeltreffend geneesmiddel is. Misschien is dat de reden waarom ze de strijd tegen Hydroxychloroquine en Ivermectine voeren.”

Niet in het belang van uw kinderen

“Bij een EMA is een vaccinfabrikant volledig gevrijwaard van aansprakelijkheid. Als na twee jaar definitieve goedkeuring wordt verleend, vervalt deze wettelijke “aansprakelijkheidsbescherming”. Tenzij het “vaccin” ook officieel is goedgekeurd voor kinderen. Dan is de volledige wettelijke aansprakelijkheidsbescherming weer van toepassing.”

De massale toediening van vaccinaties aan kinderen tijdens de EER-periode is derhalve in het belang van de farmaceutische industrie om nu nog volledige bescherming van de aansprakelijkheid te genieten. Het is niet in het belang van uw kinderen.

“Ze weten dat dit vaccin een groot aantal kinderen zal doden en schaden, maar ze moeten dit doen om hun aansprakelijkheid te beschermen,” zei Kennedy.

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Robert F. Kennedy Jr: Denk hier eens over na

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: