Topsy-turvy wereld? Artsen zonder Grenzen loven de Taliban en bekritiseren de VS

topsy-turvy-wereld?-artsen-zonder-grenzen-loven-de-taliban-en-bekritiseren-de-vs

03-01-22 04: 41: 00,

Artsen Zonder Grenzen hebben de Taliban geprezen omdat zij al jaren alle humanitaire overeenkomsten naleven en hebben de VS bekritiseerd omdat zij het onderzoek naar oorlogsmisdaden verhinderen.

Ik heb bijna drie weken gewacht om te zien of de Duitse media deze berichten, die reeds voor Kerstmis openbaar waren geworden, zouden oppikken. Maar de rapporten van Artsen zonder Grenzen staan in zo’n schril contrast met de lijn van het Westen dat ze – zoals verwacht – in Duitsland grotendeels worden doodgezwegen.

Pentagon aanvaardt bewust burgerslachtoffers

Op 18. In december berichtte de New York Times dat het Pentagon in zijn drone-oorlog opzettelijk burgerslachtoffers aanvaardt, het aantal burgerslachtoffers van Amerikaanse aanvallen naar beneden toe manipuleert en er ook geen enkel belang bij heeft om dergelijke incidenten op te helderen en zeker niet om de schuldigen te straffen. Een dag later berichtte Der Spiegel hier ook over,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: