Video Transcript: De epidemie van misbruik van aanklagers – Interview met Raj Rajaratnam

video-transcript:-de-epidemie-van-misbruik-van-aanklagers-–-interview-met-raj-rajaratnam

03-01-22 08: 03: 00,

Het volgende is een volledig transcript van Glenn Greenwald’s Rumble video The Epidemic of Prosecutorial Abuse — Interview with Raj Rajaratnam” gepubliceerd op Dec. 30, 2021. Klik op de vorige hyperlink om het volledige programma op Rumble te bekijken, of bekijk een fragment uit de videospeler hieronder.

Glenn Greenwald: Hey, iedereen, het is Glenn Greenwald, welkom bij een nieuwe aflevering van System Update hier op ons huis op Rumble. En ik wil deze aflevering wijden aan een onderwerp dat volgens mij van veel groter belang is geworden dan ooit tevoren, namelijk de kwestie van de ongebreidelde en vrijwel onbeperkte macht die in handen is van federale aanklagers en de manier waarop misbruik van het openbaar ministerie alomtegenwoordig is geworden voor allerlei ongepaste politieke carrières en andere corrupte doeleinden.

Ik denk dat het, zo niet het enige grootste onderwerp is geworden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: