We vergiftigen onszelf met oorlog… en het geld is er altijd. “We hebben nog steeds onze vinger op de nucleaire trekker”.

we-vergiftigen-onszelf-met-oorlog…-en-het-geld-is-er-altijd-“we-hebben-nog-steeds-onze-vinger-op-de-nucleaire-trekker”.

03-01-22 03: 25: 00,

Oorlog spuwt hel in alle richtingen. Vraag het maar aan de jongens van Talon Anvil, een geheime Amerikaanse “aanvalscel” die onlangs door de New York Times werd onthuld als een eenheid met een reputatie voor het negeren van de regels van engagement en het doden van heel veel burgers met drone-aanvallen terwijl het oorlogje speelt met ISIS.

Een deel van het probleem, vertelde een bron aan de Times, is dat “de dagelijkse eisen van het overzien van aanval na aanval het perspectief van de operators leek te eroderen en hun menselijkheid leek te rafelen.”

Met andere woorden, deelnemen aan de eindeloze Amerikaanse oorlog tegen terreur veranderde hen in … terroristen, bijv: Op een vroege ochtend, toen een Predator drone boven het Syrische landbouwstadje Karama cirkelde, richtten de operators zich op een bepaald gebouw waarvan ze, met vrijwel geen bewijs, besloten dat het een “vijandelijk trainingscentrum” was en lieten een 500 pond bom door het dak vallen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: