Weg van het verouderde schoolsysteem – in plaats van weg van het masker!

weg-van-het-verouderde-schoolsysteem-–-in-plaats-van-weg-van-het-masker!

03-01-22 10: 38: 00,

Het zijn niet alleen de maatregelen van Corona die er de schuld van zijn dat ouders hun kinderen van school halen. De vorm van het onderwijs is ook een probleem. In de lagere scholen wordt het potentieel van de leerlingen nauwelijks ontwikkeld. Met “Freilernorte” slaat Kerstin een nieuwe weg in.

Gepubliceerd op 3 januari 2022 door BH.

Steeds meer ouders kiezen voor homeschooling. Er is een groeiend besef dat elk kind individueel moet worden ondersteund. Zo heeft ook de vereniging “Freilernorte” de afgelopen weken een sterke groei doorgemaakt.

De vereniging begon met 30 leden. Intussen telt het netwerk 500 families. Voor leidster Kerstin was het slechts een kwestie van tijd,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: