Coronawaanzin in Italië

coronawaanzin-in-italie

04-01-22 08:01:00,

In de eerste video beschrijft een Italiaanse anesthesiste hoe zij het Ministerie van Volksgezondheid en vaccineer-artsen bij de carabinieri heeft aangegeven wegens de manier waarop zij door artsen in een inentingscentrum was behandeld: Anesthetist in tly fghts bck

Ja, ja voor de vaccinatie, laat ons vaccineren. Nou, een cadeautje voor jullie jongens. Ik ben net terug van het Carabinieribureau. Ik zal jullie over mijn ochtend vertellen. Om 10 uur ’s ochtends kwam ik aan op het vaccinatiecentrum in Crevalcore, Bologna. Omdat ik wat bureaucratische zaken moest afhandelen. Gezien het feit dat ik gisteren een gecertificeerde e-mail van de State Medical Board ontving die de zoveelste krankzinnigen richtlijn uitvoerbaar maakte.

Dus op 24 december ging ik, als een brave burger, naar het vaccinatiecentrum om een gesprek te hebben met de vaccinerende artsen. Ik sprak met de eerste arts, die me praktisch negeerde. Alsof ik in feite niet bestond. Ik bedoel, ik had haar twee opties voorgelegd. Ze accepteerde geen van beide en liep weg. Ik zei tegen haar: “Nou, ik stuur de carabinieri op je af. Ik vraag me af of iemand je ooit heeft verteld dat je een ambtenaar bent.” Ik bedoel, ik ben een anesthesist. Ik mag niet weglopen als ik een patiënt in de operatiekamer heb. Ik belde de carabinieri om te zeggen dat ze een eenheid naar het vaccinatiecentrum moesten sturen omdat ik de persoonlijke gegevens nodig had van een arts die haar werk niet deed.

Daarna vertelde een verpleegster me dat ik kon proberen een andere arts te vragen. Je weet wel, alsof het een dobbelspel was: als de ene niet meewerkt, kun je het met een andere proberen. Dus ging ik met de andere arts praten. De eerste arts was erg jong, de tweede was oud. Ik zei hem dat ik beide documenten van hem moest krijgen, en dat ik niet weg zou gaan zonder een van beide. Hij antwoordde: “Ik ben bang dat u met geen van beide zult moeten vertrekken.” Ik zei: “Werkelijk? Weet u, de carabinieri zijn onderweg. Dus ik zal zeker met iets vertrekken.” Hij zei tegen mij: “Nou, de carabinieri interesseert me niet echt.” Ik zei: “Ik begrijp het, maar ze interesseren zich wel voor jou, zeker weten.”

Eindelijk kwamen de carabinieri aan. Intussen was een agent met een seinstok naar me toe gekomen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: