De dressuur van jongeren

de-dressuur-van-jongeren

04-01-22 04:00:00,

De mondkappengekte geselt gezonde jongeren. En scholen lijken er zelf ook schik in te hebben.

De mondkappenplaag kent geen grenzen. Zo zagen we hoe bijvoorbeeld MBO Rijnland hun studenten ‘verleidt’ (uiteraard is het een plicht) om mondkappen te dragen. In een campagne op Instagram promoot de school het dragen van voor jongeren totaal zinloze mondkappen. Onder de hashtag #mooimetmondkap worden aan dwaasheid grenzende ‘argumenten’ als ‘Ik ga graag goed gekleed’, ‘Elke dag een andere mondkap’ en ‘Een mondkap doet mijn ogen spreken’ gebruikt om jongeren zo gek te krijgen hun adem door een stukje stof te laten ontnemen.

De school doet geen moeite om de waanzin ervan te laten doorschemeren. Een campagne met als argument ‘onze school is verplicht jou een mondkap te laten dragen’, zou de school in elk geval ontslaan van de verdenking zelf enthousiast pleitbezorger van deze geseling van gezonde jongeren voor te staan.

Wij hebben de betreffende school om een reactie gevraagd. Die kwam.

Dank voor uw uitgebreide e-mail. Het dragen van een mondkapje op school is een wettelijke verplicht. Als onderwijsinstelling volgen wij de adviezen van rijksoverheid. Op deze pagina vindt u meer informatie over het dragen van een mondkapje. 

Alvast fijne feestdagen toegewenst!

Met alle onderzoeken en diverse berichten van het RIVM zouden scholen moeten weten dat de mondkappen medisch geen positief effect hebben,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: