Der Spiegel laat eens te meer zien dat het een propaganda-instrument is

der-spiegel-laat-eens-te-meer-zien-dat-het-een-propaganda-instrument-is

04-01-22 07: 00: 00,

Een eigenlijk onopvallend bericht in de persagentschappen heeft geleid tot een potsierlijke kop in Der Spiegel. Uit een vergelijking van de berichtgeving van andere mainstream media blijkt dat Spiegel zich alleen bezighoudt met anti-Russische propaganda en niet met verslaggeving.

Op 29. In december publiceerde Spiegel een artikel met de kop “Nord Stream 2 – Poetin voert de druk op Duitsland op“. Wie het artikel leest, zal zich echter afvragen waaruit de druk zou bestaan die Poetin op Duitsland zou uitoefenen. Het artikel meldt dat ook de tweede string van Nord Stream 2 gevuld is met technisch gas en dat de pijpleiding klaar is voor gebruik. Het enige dat nog ontbreekt is de exploitatievergunning en dan kan het gas stromen.

Voor Der Spiegel is het Russische druk wanneer Rusland aankondigt dat het de door de EU zelf veroorzaakte gascrisis kan verlichten. Je moet eerst met zo’n logica komen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: