Verandering ten kwade door confrontatie. Dit was voorspelbaar

verandering-ten-kwade-door-confrontatie.-dit-was-voorspelbaar

04-01-22 12: 13: 00,

Dat de confrontatie met Rusland daar geen positieve verandering teweeg zou brengen en in plaats daarvan zou leiden tot een verharding in eigen land was voorspelbaar en is uitdrukkelijk geformuleerd en gedocumenteerd in de NDS. Zie onder meer hier op 2 oktober 2018: Dodelijke verandering door confrontatie – Wat ons waarschijnlijk te wachten staat. Er zijn duidelijk dominante krachten in het Westen die doelbewust de strategie volgen om een interne verharding in Rusland af te dwingen door middel van een hardere confrontatie, en die bereid zijn een verdere intensivering van de confrontatie tot het punt van een militair conflict te aanvaarden. Dit zou hun dan weer de gelegenheid geven de confrontatie voort te zetten met nog hardere sancties – met het doel de economische en sociale ineenstorting teweeg te brengen. Albrecht Müller.
Met de jaarwisseling ben ik wat teruggeslopen op de NachDenkSeiten, zoals we onze lezers hadden aangeraden. Daarbij stuitte ik op bovengenoemd artikel van 2018.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: