Waarom worden honderden miljoenen mensen zonder hun medeweten aan gentherapie onderworpen?

waarom-worden-honderden-miljoenen-mensen-zonder-hun-medeweten-aan-gentherapie-onderworpen?

04-01-22 04: 21: 00,

De zogenaamde mRNA-vaccins zijn gentherapie volgens de medische definitie, zoals BionTech ook uitdrukkelijk schreef in zijn jaarverslag 2019. Waarom wordt gentherapie aan mensen toegediend zonder hun medeweten?

Half december heb ik in een uitvoerig artikel aangetoond dat de zogenaamde mRNA-vaccins volgens de medische definitie gentherapie zijn. Juridisch is dit echter anders geclassificeerd (deels alleen tijdens de pandemie) door in wetten op te nemen dat gentherapie juridisch niet als gentherapie wordt beschouwd als het als vaccinatie wordt toegediend. Dit was een juridische truc, maar het veranderde niets aan de medische feiten. De details hiervan zijn hier te vinden .

Dat de mRNA-vaccins gentherapie zijn, wordt ook openlijk gezegd door de deskundigen wanneer zij onder elkaar zijn. Zo heb ik in mijn artikel van half december verwezen naar de openingstoespraak van Stefan Oelrich, lid van de Raad van Bestuur van Bayer AG en hoofd van de farmaceutische divisie op de jaarlijkse World Health Summit,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: