Wat kunnen we doen om het (faraonische) systeem daadwerkelijk te breken?

wat-kunnen-we-doen-om-het-(faraonische)-systeem-daadwerkelijk-te-breken?

04-01-22 11:48:00,

Misleidende titels als ‘Kabinet wil vanaf februari verloopdatum voor vaccinatiebewijs’, zijn voor de koppen snellende lezers misschien hoopvol. Ze zouden de indruk kunnen wekken dat de psychologische operatie, genaamd ‘coronavirus pandemie’, snel voorbij is. Het heeft hetzelfde effect om de roep om een einddatum of om duidelijke mijlpalen, maar wat ze in feite zeggen is dat je je prik-abonnement na die verloopdatum moet vernieuwen met nog meer injecties.

Weinig hoopvols aan dus. 2022 moet daarom het jaar worden van burgerlijke ongehoorzaamheid, anders walst de stoomtrein gewoon verder. Die term ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’ is feitelijk al incorrect, want dat marginaliseert u tot burger met burger service nummer, terwijl we feitelijk scheppende wezens zijn en de hoogste autoriteit hebben.

‘Het kabinet wil’ is ook al zo’n een uitspraak die er vanuit gaat dat die ‘burger met BSN nummer’ feitelijk politici verkozen hebben. Wie nog steeds niet ziet dat verkiezingen een farce zijn, bevindt zich nog in de blinde vlek.

U en ik worden slechts en alleen geregeerd omdat we ons laten regeren. Politici en media zijn er om de illusie van winnende partijen te verkopen zoals ze de winnende artiesten van een songfestival faken. De uitslag ligt vooraf al vast en het online stemmen is niets meer dan een cash cow van het stemmen via je telefoonrekening.

De uitslag van verkiezingen liggen ook vooraf al vast en we worden geregeerd door goed opgeleide pionnen van de feitelijke macht, die geïnstalleerd worden om een vooraf bepaalde agenda uit te rollen. Diegene die ze installeert in Nederland, is de koning; één van de bloedlijnen van de faraonische aristocratie die al eeuwen lang haar agenda van de wereldorde uitvoert.

Onderstaande video geeft een gedetailleerd verslag van wie de Jezus personage uit de Bijbel (Isa in de koran) daadwerkelijk was: een kind van de Romeinse keizer Julius Caesar en Egyptische farao Cleopatra. De video legt in detail uit dat Jezus zich zoon van God kon noemen, omdat Caesar (te verbasteren tot Tzaar en Keizer) zichzelf God noemde.

De video laat tevens zien dat Jezus de heerschappij over het Romeinse rijk terug claimde en het omdoopte tot de Holy Roman Empire. Ook wordt duidelijk dat hij naar Engeland afreisde en zien we de link met de Britse royals als afstammelingen van Jezus (de farao bloedlijn) toegelicht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: