Zullen de Washington Idioten het einde van de Westerse wereld brengen in 2022?, door Paul Craig Roberts

zullen-de-washington-idioten-het-einde-van-de-westerse-wereld-brengen-in-2022?,-door-paul-craig-roberts

04-01-22 05: 00: 00,

Volgens de Wereldbank bedroeg het Russische BBP in 2020 in Amerikaanse dollars 1,5 triljoen dollar. Het jaarlijkse budget van het Amerikaanse militair/veiligheidscomplex bedraagt 1,0 biljoen dollar. Het militair/veiligheidscomplex van de VS heeft dus een budget dat tweederde bedraagt van het Russische BBP. Natuurlijk verspillen de Amerikanen het grootste deel van het geld. Maar het Kremlin begrijpt dat een budget dat tweederde is van hun economie een vijand nodig heeft. En die vijand is Rusland.

Het Kremlin zegt, we spelen het spel van de vijand met jullie, maar jullie moeten het niet menen. Om ons ervan te overtuigen dat jullie het niet menen, moeten jullie van onze stoep weg. Als u dat niet doet, gooien we u eraf.

Dit is duidelijke, directe taal. Het brengt het probleem rechtstreeks naar Washington waar het thuishoort.

De Chinese president heeft al gezegd dat China achter Rusland staat en dat de relatie âhoger is dan een verdrag.â Xi onderschreef Poetins veiligheidseis aan de VS en de NAVO.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: