2021 – het jaar waarin de democratieën werden afgeschaft

04-01-22 11: 20: 00,

Gepubliceerd op 5 januari 2022 door FE.

Het afgelopen jaar zal de geschiedenis ingaan als het jaar waarin liberale democratieën voor een nog onbekende duur zijn overgeschakeld op een autoritair model. Waarin veel grondwettelijke rechten plotseling niet meer van toepassing zijn. Zoals vrijheid van beweging, bijvoorbeeld. Gewoon opgeschort in het zogenaamde belang van de volksgezondheid. De globalistische kaste heeft de oorlog verklaard aan tot dusverre liberale waarden, onder het voorwendsel ons te “beschermen” of te “redden”.

In het jaar 2021 begroeven de democratieën zich met de wonderbaarlijke instemming van degenen aan wie hun verdediging feitelijk was toevertrouwd. We waren getuige van een fascinerende, adembenemende zelfmoord van de vrijheid.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: