Corona protesten: verslag van de huidige situatie (1)

corona-protesten:-verslag-van-de-huidige-situatie-(1)

05-01-22 12: 00: 00,

De protesten tegen het Corona-beleid breiden zich uit. Op 3 januari demonstreerden volgens één schatting ongeveer 400.000 mensen in heel Duitsland. Alleen al in de zes deelstaten en regio’s waarvoor politietotalen beschikbaar zijn, werden op die dag 397 demonstraties met meer dan 100.000 deelnemers geregistreerd. De grootste protesten vonden plaats in Neurenberg, Friedrichshafen en opnieuw in Rostock. Onze auteur was ter plaatse in de Hanzestad en kon er spreken met de plaatselijke organisator en de deelnemers. In de toekomst zal Multipolar regelmatig verslag uitbrengen over de Corona-protesten en naast de politierapporten ook de stemmen van de organisatoren en demonstranten verzamelen. Zie ook de noot aan het eind van het artikel.

PAUL SOLDAN, 5 januari 2022, 0 reacties, PDF

Demonstraties rond de jaarwisseling

Verreweg de grootste protestmars van de afgelopen dagen vond op nieuwjaarsdag plaats in Düsseldorf. Volgens de politie 6.500 liepen de mensen vreedzaam door het centrum.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: