Facebook geeft toe: “Fact checks” zijn eigenlijk meningen

04-01-22 11: 15: 00,

Facebook geeft toe: “fact-checkers” zijn eigenlijk meningen

Gepubliceerd op 5 januari 2022 door KD.

Facebook’s “fact-checkers” censureren regelmatig inhoud die gebruikers op het platform plaatsen. Ook Corona-Transition profiteert regelmatig van dergelijke willekeurige beperkingen van de vrijheid van meningsuiting. Medio december moest het bedrijf nu toegeven dat deze censuur politiek gemotiveerd is, zoals de New York Post meldde. De Post ging verder met te zeggen dat de “fact checks” slechts (linkse) meningen waren.

Dit was te danken aan een rechtszaak van John Stossel, een beroemde journalist in de VS. Stossel had twee video’s gepubliceerd over het “onaantastbare” onderwerp van links – klimaatverandering.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: