Meta Censureert Anti-Imperialistische Spraak In Gehoorzaamheid Aan De VS Regering

meta-censureert-anti-imperialistische-spraak-in-gehoorzaamheid-aan-de-vs-regering

05-01-22 01: 43: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Anti-imperialistisch commentator Richard Medhurst meldt dat Instagram enkele 20 afbeeldingen van zijn account heeft verwijderd en hem een waarschuwing heeft gegeven dat hij een permanente ban tegemoet kan zien als hij soortgelijke posts blijft maken. De posts in kwestie zijn screenshots van een Twitter thread die Medhurst maakte om de tweejarige verjaardag te herdenken van de moord door de Trump-administratie op de vermaarde Iraanse militaire leider Qasem Soleimani.

Ga je gang en lees de thread; hier is de hyperlink opnieuw. Er staat niets in dat ook maar in de verste verte in de buurt komt van het schenden van de servicevoorwaarden van Instagram zoals ze zijn geschreven; Medhurst veroordeelt de moord en de valse rechtvaardigingen die ervoor worden gegeven, en bespreekt de cruciale rol van Soleimani in de strijd tegen ISIS en Al Qaeda. De reden voor Instagram’s censuur van Medhurst’s politieke toespraak is dat Instagram’s moederbedrijf Meta (toen nog Facebook geheten) na de moord op Soleimani heeft bepaald dat alles wat hem lijkt te steunen een schending is van de Amerikaanse sancties en daarom moet worden verwijderd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: