Nu sterven er mensen aan het vaccin. “Alle vaccinaties moeten worden gestopt”

nu-sterven-er-mensen-aan-het-vaccin.-“alle-vaccinaties-moeten-worden-gestopt”

05-01-22 04: 31: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

OneAmerica is een grote levensverzekeringsmaatschappij in Indianapolis. De chief executive officer, Scott Davison kondigde zojuist aan dat te oordelen naar polisclaims Amerikanen in de werkende leeftijd plotseling in ongekende aantallen sterven.

Hij meldt dat alle levensverzekeringsmaatschappijen een 40% stijging van het sterftecijfer meemaken. “Om u een idee te geven van hoe erg dat is, een drie-sigma of een één-in-200-jaar catastrofe zou een stijging van 10% betekenen ten opzichte van vóór de pandemie. Dus 40% is gewoon ongehoord.” Dit zijn geen Covid sterfgevallen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: