Schokkende boodschap: Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuun aanvallen tegen hun eigen organen

schokkende-boodschap:-gevaccineerde-mensen-sterven-aan-auto-immuun-aanvallen-tegen-hun-eigen-organen

05-01-22 11:38:00,

Twee gerenommeerde wetenschappers uit Duitsland, Sucharit Bhakdi, M.D. en Arne Burkhardt, M.D., hebben een explosieve paper gepubliceerd met de titel: “On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination.” (Over COVID-vaccins: waarom ze niet kunnen werken, en onweerlegbaar bewijs van hun oorzakelijke rol in sterfgevallen na vaccinatie). De bevindingen werden op 10 december gepresenteerd op een interdisciplinair symposium waar onderzoekers de veiligheid en werkzaamheid van de nieuwe vaccins bespraken, schrijft Lance D Johnson.

De studie nam vijftien gevaccineerde patiënten (in leeftijd variërend van 28-95 jaar) onder de loep die binnen zeven dagen tot zes maanden na de ontvangst van het experimenteel covid vaccin overleden. De vaccins hebben hun leven niet gered. In feite leden veertien van de overleden gevaccineerde patiënten aan uitgebreide auto-immuunschade in verschillende vitale organen. Na inname van het spike-eiwit mRNA hadden hun antilichamen en T-lymfocyten zich tegen hen gekeerd en hun vitale organen aangevallen.

Spike-eiwit mRNA veroorzaakt auto-immuun aanvallen in vitale organen

Omdat lijkschouwers niet goed zijn opgeleid om vaccins in verband te brengen met verschillende doodsoorzaken, werd aanvankelijk vastgesteld dat de meeste sterfgevallen waren veroorzaakt door “aritmogeen hartfalen”. De meeste patiënten (elf) werden nooit in het ziekenhuis opgenomen. Zij stierven thuis, op straat, op het werk, in hun auto of in een instelling voor thuiszorg. Vier van de patiënten werden meer dan twee dagen op de IC behandeld. Daarom concludeerde het artikel dat het “onwaarschijnlijk is dat medische interventies de post-mortem bevindingen significant hebben beïnvloed”.

Nadat het mRNA van het vaccin spike-eiwitten in de cellen codeert, wordt die genetische informatie in de ribosomen vertaald om een vreemd, toxine-eiwit massaal te produceren. Door de natuurlijke eiwitsynthese van de cel te ondermijnen, herprogrammeert de vaccintechnologie het immuunsysteem om vreemde eiwitten te bestrijden die onder dwang door de eigen cellen van het lichaam zijn aangemaakt. De cellen die op het immuunsysteem reageren, kunnen de gezonde cellen, weefsels en organen van het lichaam als een bedreiging zien. Als gezonde cellen plotseling vreemde spike-eiwitten aanmaken, kunnen de immuunresponsieve cellen de gezonde cellen zien als een bedreiging voor het lichaam als geheel. Dit kan leiden tot een uit de hand gelopen auto-immuunreactie, een proces van zelfvernietiging.

Covid-vaccins trainen IgG-antilichamen en T-lymfocyten om zich te richten op de eigen organen van het lichaam

Elke cel die wordt gepenetreerd en geherprogrammeerd door het spike-eiwit mRNA kan uiteindelijk worden aangevallen door de lichaamseigen IgG-antilichamen en cytotoxische T-lymfocyten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: