Stigmatiseren van de Unvaxxed en Unboosted. “Massale Vormings Psychose”. “Je bent een crimineel omdat je niet gevaccineerd bent”

stigmatiseren-van-de-unvaxxed-en-unboosted-“massale-vormings-psychose”.-“je-bent-een-crimineel-omdat-je-niet-gevaccineerd-bent”

05-01-22 04: 49: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

In een afschuwelijke woordenwisseling heeft een Duitse politieagent de menselijkheid van de niet-gevaccineerden aan de kaak gesteld. Dit is maar één teken dat er een massale vormingspsychose aan het werk is.

“Massale vormingspsychose” is de verklaring voor hoe de Duitsers de gruweldaden van de Nazi partij in de 1930s accepteerden, en het is de verklaring waarom zovelen over de hele wereld medische apartheid en de ontmenselijking van de ongevaccineerden nu steunen.

De stigmatisering van de ongevaccineerden is des te irrationeler als je bedenkt dat de COVID prik infectie of verspreiding van het virus niet voorkomt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: