Uitvinder* mRNA zwijgen opgelegd

uitvinder*-mrna-zwijgen-opgelegd

05-01-22 04:00:00,

Jo Rogan wordt gerekend tot de best beluisterde podcastmakers van de VS. Rogan trekt een miljoenenpubliek. Zijn gesprekken zijn weinig polariserend, hij houdt het meestal aan de ‘veilige’ kant.
Toch heeft hij al de nodige criticasters over het vaccinatiebeleid in zijn shows uitgenodigd, shows die vaak enkele uren duren.

30 december had hij Robert Malone in zijn show. Malone werd een aantal maanden geleden van LinkedIn afgegooid en eind december ook van Twitter.

Malone heeft meerdere patenten op zijn naam staan van de mRNA-techniek en weet als geen ander waar het over gaat. En uitgerekend dat lijkt de reden waarom hij van alle online platforms wordt geweerd.

Rogan, aanvankelijk niet bepaald een criticus op de Covid-maatregelen, lijkt na een aantal topnamen in de wereld van de vaccins gesproken te hebben toch om.

Het gesprek geeft een goed inzicht in hoe media en overheden, aangejaagd door de farmaceuten, de burgers noodzakelijke informatie over de ‘vaccins’ onthouden.

* Wikipedia: ‘Malone beweert de uitvinder van mRNA-vaccins te zijn, en terwijl Stan Gromkowski, een vroege mRNA-vaccinonderzoeker en cellulair immunoloog, Malone ziet als “een ondergewaardeerde pionier” die in aanmerking zou kunnen komen voor een Nobelprijs voor zijn werk, wordt de eer voor de onderscheiding vaker gegeven aan latere vorderingen van Katalin Karikó of Derrick Rossi, en was hij uiteindelijk het resultaat van de bijdragen van honderden onderzoekers, waaronder Malone.’

Met uw steun kunnen we ezaz.nl in de lucht houden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: