Wat zegt de verklaring van de vijf kernwapenstaten over het voorkomen van een kernoorlog ons?

wat-zegt-de-verklaring-van-de-vijf-kernwapenstaten-over-het-voorkomen-van-een-kernoorlog-ons?

05-01-22 01: 24: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

De Doomsday Clock heeft het afgelopen jaar gezeten op 100 seconden voor middernacht, het dichtst dat het ooit is geweest bij de beschaving-beëindigende apocalyps. De Verenigde Staten hebben weinig gedaan om de vrees voor de dag des oordeels te temperen door de spanningen met China over Taiwan en zijn oorlogsschepen in de Zuid-Chinese Zee op te voeren, alsook met Rusland over Oekraïne, de verdere uitbreiding van de NAVO en de plaatsing van raketten in Oost-Europa.

Zal de allereerste Gezamenlijke verklaring van de leiders van de vijf kernwapenstaten over het voorkomen van een nucleaire oorlog en het vermijden van wapenwedlopen helpen om een potentiële vuurzee te temperen?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: