Wereldwijd alarm: Naar schatting 10 miljoen mensen PER DAG worden onherroepelijk op de dodenlijst gezet door vaccinatie die MILJOENEN kan uitroeien als het volgend jaar niet wordt gestopt

wereldwijd-alarm:-naar-schatting-10-miljoen-mensen-per-dag-worden-onherroepelijk-op-de-dodenlijst-gezet-door-vaccinatie-die-miljoenen-kan-uitroeien-als-het-volgend-jaar-niet-wordt-gestopt

05-01-22 02:21:00,

Dit is een rood alarm voor de mensheid. We hebben minder tijd over dan je zou denken. Ik heb wat ruwe berekeningen gedaan, en het is meer dan alarmerend. Het betekent het einde van de menselijke beschaving als we de vaccinholocaust niet stoppen in de komende 365 dagen, schrijft Mike Adams.

Zoals de schattingen en prognoses hieronder laten zien, worden er, zolang er over de hele wereld “klonterprikken” covidvaccins worden toegediend, elke dag ongeveer tien miljoen mensen op een onomkeerbare aftelling naar vaccinatiedood gezet. Met andere woorden, voor elke dag dat deze vaccinaties doorgaan, zullen er in de komende tien jaar waarschijnlijk ongeveer tien miljoen mensen sterven, gebaseerd op deze projecties. (Zie de berekening hieronder.)

Dit verklaart waarom Biden en andere wereldleiders niets geven om juridische aanvechtingen en de rechtsstaat. Zij weten dat als zij deze vaccins nog maar één jaar langer bij de mensen kunnen inspuiten, zij nog eens 3,5 miljard mensen zullen vermoorden door de sterfte als gevolg van vaccins, die in het volgende decennium zijn intrede doet.

Daarom hebben we minder tijd over dan je zou denken. En dat is de reden waarom het de vaccinfanaten niet kan schelen als ze de komende 2-3 jaar worden tegengehouden door gerechtelijke procedures. Tegen die tijd is het te laat voor de mensheid.

Zelfs als we nu alle covidvaccins stopzetten, zullen we het komende decennium waarschijnlijk nog steeds tussen de één en twee miljard doden zien, aangezien het aantal sterfgevallen door vaccins hun tol eist. (Zie de berekening hieronder.)

Disclaimer: De hier gepresenteerde cijfers zijn schattingen en projecties gebaseerd op de eerste gegevens die nu beschikbaar zijn. Deze schattingen kunnen aanzienlijk verbeteren of verslechteren naarmate nieuwe gegevens beschikbaar komen. Deze conclusies kunnen worden gewijzigd op basis van nieuwe gegevens die worden vrijgegeven voor het totale sterftecijfer, het aantal sterfgevallen door kanker en andere factoren. Deze conclusies zijn niet peer-reviewed. Opmerkingen en suggesties zijn welkom. Zie hieronder voor alle details.

Tussen haakjes, vergeet niet dat de “factcheckers” van Reuters allemaal gecompromitteerd zijn omdat Reuters de propagandatak is van Pfizer. Ze delen enkele van dezelfde bestuursleden. De taak van Reuters is om desinformatie van Pfizer naar buiten te pompen en het als “feiten” te bestempelen. Deze zogenaamde “feiten” worden vervolgens gebruikt om de waarheid te onderdrukken op sociale media platforms zoals Facebook.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: