De 2 januari-betoging in Amsterdam, de FEITEN..!

de-2-januari-betoging-in-amsterdam,-de-feiten.!

06-01-22 05:01:00,

Eindelijk gaan steeds meer mensen inzien en vooral begrijpen, dat ‘de Staat’  niet bestaat. Dat ‘de overheid’  er niet is om de burgers te dienen, maar dat de burgers feitelijk slaven zijn, die de ‘Staat’ dienen! Heel simpel gezegd bestaat een overheid dus niet. Het zijn ‘gekozen’ personen, die voor een korte tijd de macht hebben. Maar dit zijn nou niet bepaald de meest liefdevolle personen, hoewel ze stuk voor stuk roepen, dat ze ‘ het land willen dienen, als hun grootste roeping’ .. Er bestaat geen overheid.. Dus gaat het per definitie om deze mensen, die machtsgeil en goed betaald hun ‘werk’  doen.

Het zijn vaak de meest sluwe, harteloze figuren, MIS-LEIDERS in essentie, die in dit kader ‘boven komen drijven’. Zoals alle figuren die al duizenden jaren als ‘heersers’  elkaar bevochten om land, geld en vooral de MACHT over het volk en dus het land. Niet alleen voor de rijkdommen in de grond, maar vooral voor de slaven OP dat land! Die werken voor belastingen voor de ‘ koning’, in ruil voor voedsel, onderdak en vooral de vermeende ‘vrijheid’..! Ondanks alle mooie verhaaltjes, is de verwording van dit systeem alleen maar erger geworden.

In dit kader willen we je graag ook deze presentatie van Pieter Stuurman aanbieden.. Kijk en luister eens rustig -wanneer je het artikel hebt gelezen- naar zijn verhaal, intense verhaal over MIS-LEIDING..

Burgers worden dus ‘gehouden’, zoals een boer ‘zijn’ vee houdt, sinds eeuwen. Tegenwoordig wordt dit hele verhaal in een ‘democratisch jasje’ gepakt. Dacht je nou echt dat dat vandaag de dag anders is?! Ooit wel eens een boer zijn veestapel vrij zien laten? Het volk van elk land ter wereld wordt al eeuwenlang belazerd, voorgelogen en bedrogen met termen als: ‘Democratie, rechtsstaat en vrijheid’. Om de illusie te blijven bekrachtigen en het ‘democratie’-camouflagenet te blijven gebruiken..
x Met je papiertje en rode potloodje mag je braaf elke 4 jaar naar de stembus om de idee in stand te blijven houden, dat iets te vertellen hebt… Feitelijk is het volk niets anders dan vee voor een boer. De vergelijking met een boerderij, de overeenkomsten zijn beangstigend! Het grote verschil is alleen dat boeren heel vaak om hun dieren geven. We maken deze inleiding om je verslag te doen, van de laaghartige karaktermoord’ op de betogers die meeliepen in de demonstratie in Amsterdam op 2 januari jl. Zie hoe het establishment, zoals dat dan heet, via UITLOKKING haar motief meent te mogen toe te eigenen, om deze ‘opstand’  neer te slaan. x

* * *

 

De 2 januari-betoging in Amsterdam, de FEITEN..! 2022  © WantToKnow.nl/be x Als eerste laten we je graag een ooggetuige lezen, die precies -vanuit diepe verontwaardiging- zijn verhaal deelt. Het gaat om ene Gé Brander, aanwezig tussen de demonstranten: “Dit was regelrecht zo gepland. Rond half één was ik er met mijn vrouw, ik zag alle bewegingen van de politie, ME en marechaussee en zei al tegen mijn vrouw: ‘We moeten weg hier’. De politie stond al opgesteld in de van Baerlestraat en wij konden er nog door; daarna sloten de gelederen en werd iedereen die kant op gestuurd. De politie begon met het slaan met de wapenstok op iedereen, ouderen, jongeren, kinderen en mensen in een rolstoel. Pas toen de menigte door de politie heen brak en vreedzaam in een mars verder ging trok de politie zich terug. x Geen van de aanwezigen wilde dit.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: