De histories en het melodrama rond 1/6 zijn lachwekkend, maar ze dienen verschillende belangrijke doelen

de-histories-en-het-melodrama-rond-1/6-zijn-lachwekkend,-maar-ze-dienen-verschillende-belangrijke-doelen

06-01-22 09: 33: 00, Een pro-Trump demonstrant draagt de lessenaar van U.S. Speaker of the House Nancy Pelosi door de Roturnda van het U.S. Capitol Building (Foto door Win McNamee/Getty Images)

Het aantal mensen dat door pro-Trump aanhangers is gedood bij de rel op 6 januari in het Capitool is gelijk aan het aantal pro-Trump aanhangers dat binnen het Capitool met wapens of messen zwaaide. Dat is evenveel als het totale aantal Amerikanen dat – na een jaar van een door de Democraten geleide DOJ, die “het meest uitgebreide federale rechtshandhavingsonderzoek in de geschiedenis van de VS” wordt genoemd – naar aanleiding van die rel een jaar geleden is aangeklaagd voor het aanzetten tot oproer, opruiing, landverraad of samenzwering om de regering omver te werpen. Toevallig is dat hetzelfde aantal als het aantal Amerikanen dat uiteindelijk strafrechtelijk in staat van beschuldiging is gesteld door het Mueller-onderzoek wegens samenzwering met Rusland over de 2016 verkiezingen, en het aantal wonden – ernstig of licht – dat AOC,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: