Dood door Covid-injectie is met voorbedachte rade en gecoördineerd, concluderen deskundigen

dood-door-covid-injectie-is-met-voorbedachte-rade-en-gecoordineerd,-concluderen-deskundigen

06-01-22 12:54:00,

Tijdens een zitting met twee advocaten en twee artsen werd het bewijsmateriaal besproken waaruit blijkt dat de batches Covid-injecties een patroon van overlijden vertonen. De twee advocaten, Dr. Reiner Fuellmich en Vivienne Fischer, zijn leden van het Corona Onderzoekscomité die vergezeld werden door Dr. Wolfgang Wodarg en Dr. Sam White, bericht Dailyexpose.uk.

Dr. Wodarg, een Duitse arts en voormalig politicus, speelde een belangrijke rol bij het beëindigen van de vervalste Mexicaanse grieppandemie van 2009 en Dr. Sam White, een Britse arts, is al maanden verwikkeld in rechtszaken vanwege zijn standpunt over vrijheid van meningsuiting en geïnformeerde toestemming.

“Een recente presentatie van Dr. Michael Yeadon laat precies zien hoe ze deze verschillende batches gebruiken om een experiment binnen een experiment te hebben. Om uit te proberen welke doseringen nodig zijn om, zo ziet het eruit, mensen te doden en te verminken,” zei Dr. Fuellmich, “dit is onontkoombaar, tenminste dat is mijn mening als advocaat, dit is onontkoombaar bewijs dat er voorbedachte rade is. En als je eenmaal voorbedachte rade hebt, is er geen immuniteit meer voor wie dan ook. Zelfs niet in de Verenigde Staten.”

“Het is niet waar dat in elke injectie hetzelfde spul zit,” zei Dr. Wodarg. Hij voegde eraan toe dat er harde bewijzen zijn dat de batches verschillende effecten hebben. Dr. Wodarg presenteerde grafieken en legde uit wat daaruit bleek, onder meer dat wanneer één farmaceutisch bedrijf, bijvoorbeeld Pfizer, met hun injecties een experiment op de bevolking uitvoert, de andere bedrijven dat niet doen. Dan gaat een ander bedrijf experimenteren en stopt bijvoorbeeld Pfizer hun experiment binnen het experiment. Het is een gecoördineerde inspanning. “Dit is het bewijs dat het gepland is,” zei Dr. Wodarg.

“Uit deze grafieken kun je opzet afleiden. [De farmaceutische bedrijven] gebruiken opzettelijk verschillende doseringen, gecoördineerd met elkaar zodat ze elkaar niet in de weg zitten, om te proberen uit te vinden wat het beste doodt of wat het beste verminkt,” zei Dr. Fuellmich.

Gesprek Dr. Sam White, Dr. Reiner Fuellmich, Dr. Wolfgang Wodarg en Vivienne Fischer, Corona Onderzoekscommissie Zitting 85, 31 december 2020 (23 min)

Bovenstaande video is geknipt uit het interview van Dr. Sam White met de Corona Onderzoekscommissie Zitting 85: Rethinking,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: