Duitse Speciale Strijdkrachten willen met onmiddellijke ingang vreedzame demonstranten met 700 veteranen beschermen tegen door de staat opgelegde politieterreur

duitse-speciale-strijdkrachten-willen-met-onmiddellijke-ingang-vreedzame-demonstranten-met-700-veteranen-beschermen-tegen-door-de-staat-opgelegde-politieterreur

06-01-22 06:13:00, Voormalig Kommando Spezialkräfte (KSK) luitenant geeft zijn 68 onderscheidingen terug aan de Duitse regering en kondigt aan dat hij met nog eens 650 – 700 veteranen zullen zorgen voor de bescherming van de wandelaars (vreedzame deelnemers aan wandeldemonstraties), schrijft Michael Mannheimer.

Dit is nog maar het begin: steeds meer politieagenten, soldaten, officieren en leden van speciale strijdkrachten keren zich tegen het moorddadige beleid van het Nieuwe Duitsland: een land dat binnen 30 jaar na de in feite overname door de stalinistische DDR (camouflageterm: “hereniging”) is veranderd in een autoritair-dictatoriaal systeem naar het voorbeeld van het bolsjewisme.

Gearresteerde Bundeswehr soldaat is weer op vrije voeten

München: Na zijn arrestatie voor een “bedreigende video” is een Bundeswehr-soldaat weer vrij. Volgens een politiewoordvoerder zag het verantwoordelijke parket geen reden tot arrestatie. Volgens het oordeel van de autoriteit vormt de man geen acuut gevaar. Het onderzoek wordt echter voortgezet omdat hij publiekelijk zou hebben opgeroepen tot strafbare feiten. In een video had de man onder meer opgeroepen tot verzet tegen de Corona-maatregelen en gesproken over een waarschuwing aan het adres van de Duitse regering. Volgens informatie van de BR is de man 29 jaar oud en gestationeerd in de Hochstaufen-kazerne in Bad Reichenhall. (Bron: BR24 News, 31.12.2021)

“De Bundeswehr-soldaat was donderdagavond op de Odeonsplatz in München gearresteerd nadat hij in een internetvideo bedreigingen tegen de staat had geuit. In het videofragment, dat ongeveer een minuut duurt, eist de man, die zich sergeant eerste klas noemt, onder meer de intrekking van de Coronamaatregelen van de staat en de gedoogplicht, volgens welke de covidvaccinatie een vereiste werd bij de Bundeswehr.”

Van dpa 31.12.2021,
https://www.nordbayern.de/politik/munchen-nach-drohvideo-festgenommener-soldat-wieder-auf-freiem-fuss-1.11685985

Politici raken steeds meer in paniek als gevolg van de opstand van steeds meer delen van hun speciale inzettroepen

Men kan er zeker van zijn dat de reden voor zijn vrijlating veel meer te vinden is in de paniekvrees van de politieke misdadigerskliek dat de officieren in Duitsland solidair zouden zijn met de sergeant eerste klas en zij de steun van de Bundeswehr zouden verliezen. Want niet alleen bij de Bundeswehr, maar ook bij alle politie-eenheden in Duitsland, bij de rijkspolitie en, zoals u zo dadelijk zult lezen, zelfs bij de Speciale Strijdkrachten, heeft de stemming zich dramatisch tegen de politici gekeerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: