Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun vaccinatiestatus omdat steeds meer mannen hen als onvruchtbaarheidsrisico zien

gevaccineerde-vrouwen-liegen-nu-over-hun-vaccinatiestatus-omdat-steeds-meer-mannen-hen-als-onvruchtbaarheidsrisico-zien

06-01-22 07:49:00,

Iedereen kreeg te horen dat degenen die de vaccinatie niet hadden gekregen er spijt van zouden krijgen, maar nu lijkt het tegendeel waar te zijn. In een opzienbarende ommekeer worden vrouwen die het COVID-vaccin hebben gehad, in de uitgaanswereld gemeden door potentiële partners vanwege problemen met mogelijke geboorteafwijkingen en onvruchtbaarheid, bericht Thecovidworld.com.

Vrouwen in New York zijn begonnen te liegen over hun vaccinatiestatus omdat onder mannen het wijdverbreide vermoeden heerst dat zij onvruchtbaar zijn of kinderen met geboorteafwijkingen zullen baren. Een man, die anoniem wenst te blijven, zei:

“In clubs beweren ze dat ze NIET gevaccineerd zijn. Ze zeggen dingen als ‘Oh COVID is bullshit’ of ‘Ik wil die nieuwe experimentele prik niet proberen’.

Maar na een paar keer met hen uit te zijn geweest, geven de vrouwen uiteindelijk toe dat ze het vaccin hebben genomen … en kijken toe hoe de meeste potentiële echtgenoten hen bijna ter plekke verlaten.”

De persoon zei verder dat minstens twee verschillende vrouwen hem vroegen waarom hij de relatie met hen zou verbreken omwille van zoiets als de vaccinatie, en hij vertelde het hen:

“Ik wil geen gebrekkige kinderen en ik kom niet in de buurt van een meisje dat vanaf het begin in mijn gezicht heeft gelogen.”

Over de hele wereld duiken steeds meer berichten op over vrouwen die zijn gevaccineerd en die geboorteafwijkingen vertonen. Een zeer vroege theorie die door veel gerespecteerde artsen naar voren werd gebracht, was dat het mRNA-vaccin zou interfereren met een eiwit genaamd Syncytin-1, dat cruciaal is tijdens de zwangerschap.

Helaas “vertrouwden” veel vrouwen de wetenschappelijke bevindingen van de mainstream media en plukken zij nu wrange vruchten van het optreden van hun regering, die de propaganda heeft versterkt en andersluidende stemmen het zwijgen heeft opgelegd.

Ter herinnering aan het soort propaganda dat destijds werd gepusht, publiceerde FullFact een ‘factcheck’ waarin categorisch werd ontkend dat de vaccins problemen veroorzaken bij zwangerschap, voordat er überhaupt langetermijnstudies naar deze kwestie waren gedaan.

“Er is geen wetenschappelijke reden waarom verwacht zou kunnen worden dat het vaccin invloed heeft op de zwangerschap. Uit studies waarbij zwangere vrouwen die zijn gevaccineerd werden geobserveerd, is gebleken dat vrouwen niet meer kans hebben op een miskraam als zij het COVID-19 vaccin hebben gehad.”

Het is moeilijk om geen medelijden te hebben met deze jonge vrouwen die meegingen in de leugens en de massavorming.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: