Griezelige video van 75 atleten die instortten door hartfalen – Honderden atleten zijn dood

griezelige-video-van-75-atleten-die-instortten-door-hartfalen-–-honderden-atleten-zijn-dood

06-01-22 10:03:00, Honderden meestal jonge atleten kregen in 2021 ernstige medische problemen nadat ze een of meer COVID-vaccins hadden gekregen. Veel mensen kregen te horen dat ze niemand over hun bijwerkingen mochten vertellen, de media berichten niet over de verwondingen en sterfgevallen, en de sociale media censureren het nieuws. Intussen storten voetballers en andere atleten tijdens uitgezonden wedstrijden op het veld in elkaar door een hartstilstand, bericht Needtoknow.news.

GoodSciencing.com heeft een groeiende lijst samengesteld van bijna 400 atleten die volgens hen een hartstilstand of andere ernstige problemen kregen na het nemen van Covid-vaccins, waaronder 231 atleten die zijn overleden.

Vier jonge voetballers uit vier verschillende landen zijn in december allemaal binnen één week aan een hartaanval overleden. Onder de dodelijke slachtoffers bevinden zich de Kroatische voetballer Marin Cacic, 23, de Omaanse international Mukhaled Al-Raqadi, 29, de Egyptische doelman Ahmed Amin, 24, en de Algerijnse voetballer Sofiane Loukar, 28.

Uittreksel van GoodSciencing.com:

Het is absoluut niet normaal dat jonge atleten een hartstilstand krijgen of sterven terwijl ze hun sport beoefenen, maar dit jaar gebeurt het toch. Al deze hartaanvallen en sterfgevallen komen kort nadat ze een COVID-19 prik hebben gekregen. Hoewel het mogelijk is dat dit ook gebeurt bij mensen die geen COVID-19 prik hebben gekregen, wijzen alleen al de aantallen duidelijk op de enige voor de hand liggende oorzaak.

De zogenaamde gezondheidswerkers die de COVID-prikprogramma’s over de hele wereld leiden, blijven herhalen dat “de COVID-prik een normaal vaccin is en dat het veilig en effectief is”.

Dus in antwoord op hun uitspraak, volgt hier een uitputtende en voortdurend groeiende lijst van jonge atleten die in 2021 ernstige medische problemen kregen nadat zij een of meer COVID-prikken hadden gekregen. Aanvankelijk werden veel van deze gevallen niet gemeld. We weten dat veel mensen te horen kregen dat ze niemand over hun bijwerkingen mochten vertellen en dat de media er niet over berichtten. Ze begonnen voor te komen na de eerste COVID-vaccinaties. De reguliere media berichten nog steeds niet over de meeste, maar sportnieuws kan niet voorbijgaan aan het feit dat voetballers en andere sterren midden in een wedstrijd in elkaar storten als gevolg van een hartaanval. Veel van hen sterven – ongeveer 50%.

We merken ook op dat veel berichten op Facebook, Instagram, Twitter, forums en nieuwsberichten worden verwijderd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: