Pathologen: COVID-19 vaccins veroorzaken ernstige tot dodelijke verwondingen

pathologen:-covid-19-vaccins-veroorzaken-ernstige-tot-dodelijke-verwondingen

06-01-22 07: 58: 00,

In maanden van onderzoek hebben twee gerenommeerde pathologen, Prof. Arne Burkhardt en Prof. Walter Lang, alarmerende veranderingen gevonden in menselijke organen die zijn verwijderd bij overleden personen na vaccinatie op basis van genen. Dit zijn uitingen van zelfdestructieve processen die leiden tot ernstige ziekte en zelfs de dood, en in de overgrote meerderheid van de onderzochte gevallen zijn ze hoogstwaarschijnlijk te wijten aan de vaccinatie. De vaccins beschermden ook niet tegen coronabesmetting. Het wetenschappelijk bewijs eiste een onmiddellijke stopzetting van het gebruik van deze vaccins.

Reeds op 20. In september 2021 waren de twee pathologen in een 1e pathologiecongres in Reutlingen naar buiten getreden omdat zij hun tussentijdse resultaten zeer verontrustend vonden.1 Zij kondigden de presentatie van hun definitieve resultaten aan voor vóór Kerstmis.

Ook andere pathologen eisten autopsies

De twee pathologen stonden niet helemaal alleen in hun pogingen om licht op de zaak te werpen. Op 1 augustus 2021 circuleerde in de media reeds een artikel van dpa waarin werd gemeld dat de hoofdpatholoog van de universiteit van Heidelberg, Peter Schirmacher, aandrong op veel meer autopsies van mensen die in verband met een vaccinatie waren overleden. Hij waarschuwt zelfs voor een groot aantal niet-gerapporteerde gevallen van sterfte door vaccinatie en klaagt dat pathologen niet eens op de hoogte zijn van de meeste patiënten die overlijden na of mogelijk als gevolg van vaccinatie.
“De arts wil nu de zeldzame,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: