USA: Het einde van PCR testen

usa:-het-einde-van-pcr-testen

06-01-22 10: 13: 00,

6 januari 2022 – 140 views

CDC PCR-Test-Ende - Bildquelle: Screenshot-Ausschnitt www.cdc.gov

CDC PCR test einde – beeldbron: screenshot extract http://www.cdc.gov

Na 31. December 2021 zal de CDC de aanvraag bij de U.S. Food and Drug Administration (FDA) intrekken voor een Emergency Use Authorization (EUA) voor het CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in februari 2020 uitsluitend voor de detectie van SARS-CoV-2. De CDC publiceert deze vooraankondiging om klinische laboratoria ruim de tijd te geven om een van de vele door de FDA goedgekeurde alternatieven te selecteren en te gebruiken.

Sinds enkele dagen geleden is de zogenaamde “gouden standaard PCR-test” in de VS achterhaald. Een blik op de website Our World in Data laat zien dat sinds 30. December, het aantal PCR-tests voor de VS is niet meer opgenomen:

OWID - USA-PCR-Tests - Bildquelle: Screenshot-Ausschnitt ourworldindata.org

OWID – USA PCR tests – Beeldbron: screenshot uittreksel ourworldindata.org

Het CDC vermeldt op zijn website In Vitro Diagnostics (IDV) als “vervanging” voor de PCR test,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: