Aleksandr Solzjenitsyn, Oekraïne en de Neoconservatieven, door Boyd D. Cathey

aleksandr-solzjenitsyn,-oekraine-en-de-neoconservatieven,-door-boyd-d.-cathey

07-01-22 05: 00: 00,

In alle hysterie over de nieuwste stam van het Coronavirus, de uitzinnige ideologische (en in wezen autoritaire en anti-grondwettelijke) activiteiten van de House January 6 âInvestigatoryâ Committee, en de hectische aanloop naar deze recente Kerstmis, werd één belangrijke verjaardag gemist, of liever genegeerd, door onze media, inclusief de zogenaamde âconservatieveâ media: de geboorte op december 11, 1918 van misschien wel de 20e eeuwâs grootste romanschrijver en sociaal/cultureel criticus, Aleksandr Solzjenitsyn.

Solzjenitsyn, laat het gezegd zijn, zal nog lang herinnerd worden wanneer de namen van debiele fanatici zoals Nancy Pelosi, Adam Schiff, en anderen van dat soort, smerige scheldwoorden geworden zijn die het politieke en culturele dieptepunt van onze eens zo grote republiek symboliseren.

Toch, met alle ejaculatoire uitroepen en bittere waarschuwingen, en de daaropvolgende eisen voor âAmerikaanseâ en âNAVOâ actie om de vermeende âdreigingâ van de Russen, onder dat kwade genie Vladimir Poetin, om bloeddorstige Kozakkentroepen te gebruiken om binnen te vallen en armen te veroveren,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: