De bevolking wordt uitgeroeid met Covid mRNA “Vaccins”

de-bevolking-wordt-uitgeroeid-met-covid-mrna-“vaccins”

07-01-22 09:47:00, “Sheep, Shepherds, and a Goat” door kunstenaar Jordan Henderson. U kunt zijn kunst HIER en HIER kopen Uit een wetenschappelijke studie die onlangs door Britse onderzoekers is gepubliceerd, blijkt dat bij mannen onder de veertig het risico op myocarditis bijna verdubbelt na de eerste Pfizer-vaccinatie. Het risico verdubbelde nog eens na de tweede prik, en verdubbelde nog eens na de derde prik tot acht keer het basisrisico. Bij de Moderna-versie was het risico na de tweede vaccinatie 16 keer zo hoog als het uitgangsrisico. https://alexberenson.substack.com/p/more-bad-news-on-covid-vaccines-and/comments

Waarom zijn er dan vaccinatiemandaten? Is dit domheid of een ontvolkingsprogramma? Dit is een legitieme vraag, schrijft Paul Craig Roberts.

De nadelige effecten, of bijwerkingen, van de mRNA “vaccins” die ondergerapporteerd worden aan VAERS zijn geen bijwerkingen in de traditionele zin, zoals een allergische reactie op een vaccin of het effect van een stof in een vaccin op een persoon die gevoelig is voor die stof.

Wat bijwerkingen worden genoemd, zijn gevolgen van het “vaccin” dat het menselijk immuunsysteem verandert in een wapen tegen het eigen lichaam, zoals beschreven door Dr. Sucharit Bahkdi en anderen: https://www.paulcraigroberts.org/2022/01/05/video-dr-sucharit-bhakdi-these-vaccines-are-killing-the-young-and-the-old-they-are-killing-our-children/

Wat een immunogeen zou zijn, is in feite een ziekteverwekker die is gemanipuleerd om door het hele lichaam te worden verspreid en hart, longen, hersenen, eierstokken, en alle vitale organen aan te vallen. Handicaps en sterfgevallen zijn het gevolg.

Er zijn gegronde redenen om aan te nemen dat zowel het virus als het vaccin gemanipuleerde ziekteverwekkers zijn. Een daarvan is dat beide al lange tijd in ontwikkeling waren. Een andere reden is dat om een hoge mate van angst te creëren om mensen voor te bereiden om in de rij te gaan staan voor de “bescherming” van het vaccin, behandeling werd achtergehouden om het sterftecijfer te maximaliseren, en bekende remedies zoals HCQ en Ivermectin werden gedemoniseerd en verboden voor gebruik. En nu heeft het kwaadaardige Biden-regime de controle over een derde behandeling -monoklonale antilichamen- in handen genomen en onthoudt deze aan patiënten. https://www.realclearpolitics.com/video/2022/01/03/desantis_biden_admin_has_seized_control_of_monoclonal_antibodies_not_distributing_it_the_way_it_should_be.html

De reden voor het achterhouden van behandelingen is om de vaccinatiegraad op te drijven.

Een andere reden waarom de “pandemie” verdacht is, is dat alle onafhankelijke discussie en bewijsmateriaal wordt onderdrukt door de corrupte media en het medisch establishment.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: