Geen prik voor Brigitte Bardot: ‘Ik ben allergisch voor chemische stoffen’ – Café Weltschmerz

geen-prik-voor-brigitte-bardot:-‘ik-ben-allergisch-voor-chemische-stoffen’-–-cafe-weltschmerz

07-01-22 12:01:00,

Niet 1, niet 2 en zéker geen 3 prikken voor Brigitte Bardot: dit is wat de actrice onlangs bekend maakte aan de pers. De doorgewinterde media-ervaren filmster noemt het ‘risico van allergie voor chemicaliën’ als reden voor haar keuze zich niet te laten injecteren.

Het was vanuit haar Var-toevluchtsoord, “La Madrague” in Saint-Tropez, dat Brigitte Bardot sprak over haar keuzes met betrekking tot de coronavaccinatie. In een interview met beroemdhedenblad Gala op woensdag 5 januari 2022 zei ze dat ze zich niet wilde laten injecteren.

Ze voegde er ook aan toe:

‘Zelfs toen ik naar Afrika reisde, weigerde ik het vaccin voor gele koorts. Mijn arts maakte destijds een valse verklaring voor me. Ik ging gewoon zonder prik op reis en kwam in topvorm terug!’

Je ziet haar niet, je hoort haar niet veel, maar als Brigitte Bardot spreekt, doen haar woorden de ronde in de media, zeker als het om zo’n gevoelig, actueel onderwerp gaat. Eerder nam ze ook al deel aan de “gele hesjes-beweging”.

Ondanks haar leeftijd, vindt de actrice zichzelf in goede gezondheid voor een tachtigjarige.

“Natuurlijk, ik ben 87, maar ik ik zie er niet zo uit. Ik heb geen wit haar en ben zeer slank. Ik heb heupartrose en ik loop op krukken, maar als ik een rumba, een cha-cha-cha, een Gipsy Kings-deuntje of iets flamenco hoor, dan kan ik me er niet van weerhouden toch een dansje te doen”.

“De dood zal daar op een dag een einde aan maken. Het is net als ouderdom, je kunt er niet aan ontsnappen,” zei ze.

Trouw aan zichzelf, sloot de ontembare Brigitte Bardot het interview zonder verder commentaar.

Wanneer je helden je helden blijven ✌️😍 #BrigitteBardot pic.twitter.com/le265I4W4d

— 🌱🌺🍇𝕂𝕒𝕣𝕒 𝔾ö𝕫𝕝ü𝕞🌍🌸🍃Ⓥ ☥ (@Kara___Gozlum) January 6, 2022

Ik ben altijd fan geweest geweest van deze geweldige dame.

Brigitte Bardot weigert coronavaccin: ik ben allergisch https://t.co/IBACFajuBg

— Pim Gunzel – Componist des Vaderlands (@pimgunzel) January 6, 2022

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: