Inside Paradeplatz: ziekenhuis nep: kern van alle maatregelen crashes

07-01-22 04: 09: 00, Cyberwar on the Corona Home Front

Filosoof Gunnar Kaiser onthult de oorlogsstructuren en speciale operaties achter het hardhandig optreden tegen critici van maatregelen op het thuisfront. Centraal hierbij staat de informatieoorlog. (Met video) “Misschien zitten we al in de derde wereldoorlog,” speculeert filosoof en auteur Gunnar Kaiser aan het begin van een nieuwe video. Of toch in een staat van permanente oorlog, afgekondigd om de bestaande orde veilig te stellen, zoals George Orwell het beschrijft in zijn roman “1984” (…)

” Lees meer

Ringier worstelt met Walders rol als schoothondje van de overheid

Marc Walder ziet verantwoorde journalistiek blijkbaar vooral als een dienst aan de macht. Nu reageert uitgever Ringier op het gedrag van zijn CEO – en probeert Walders rug te sterken met verklaringen van rechtvaardiging.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: