Kinderen meegetrokken in Covidpaniek van ouders

kinderen-meegetrokken-in-covidpaniek-van-ouders

07-01-22 04:00:00,

De angst voor een virus die de samenleving overdraagt op de kinderen zal op hen nog generaties doorwerken in de beleving van ziekte. Zij die een verwaarloosbaar risico lopen op merkbare gevolgen van dit Covid-virus zijn slachtoffer van angstprojectie van de oudere generaties. Kinderen die experimentele mRNA-vaccins moeten accepteren om ‘oma en opa’ te beschermen is een valse voorstelling van zaken. Lezer van ezaz.nl Frans Houbraken schreef afgelopen december een brief aan de school van zijn kinderen en kreeg niet meer dan een tweeregelig antwoord: we houden ons aan de regels.

Afbeelding van Klimkin.

Het valt me zwaar om deze brief te schrijven, andere woorden heb ik er nu niet voor.’ Zo begint Frans Houbraken zijn brief aan het bestuur van de school van zijn kinderen.

In deze uitvoerige brief beschrijft Frans zijn zorgen over wat er momenteel in de wereld gaande is. ‘Waar we nu naar kijken is de installatie van een wereldomvattend totalitair systeem met verregaande controle van de mensheid. We worden met z’n allen verraden op een nog nooit geziene en voor velen niet voor te stellen schaal waarbij er enorm (en noodgedwongen steeds meer) gecensureerd wordt en de schijn wordt opgehouden dat deze hele beweging nodig zou zijn om mensen ‘veiligheid’ te bieden voor een rondwarend virus. Het omgekeerde is echter waar; het is helemaal niet de bedoeling “Dat we hieruit komen”, en dat de zogenaamde ‘maatregelen’ hieraan bij zouden kunnen dragen.’

Verder schrijft hij: ‘Meegaan in het hele verhaal is het dienen en in stand houden van een beweging welke gebaseerd is op bewust gecreëerde en in stand gehouden problemen (o.a.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: