Kunstmatige Intelligentie (AI) en de Covid Pandemie: Een “Waarheid Bom” ontploft om de Oorlog tegen de Mensheid te verlichten

kunstmatige-intelligentie-(ai)-en-de-covid-pandemie:-een-“waarheid-bom”-ontploft-om-de-oorlog-tegen-de-mensheid-te-verlichten

07-01-22 08: 05: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Al bijna twee jaar ondervinden we de aanvallen van een gloednieuwe vorm van oorlogszuchtige agressie. Voor iedereen, behalve een klein percentage van de wereldbevolking, zijn wij het doelwit van de vijand geworden. Het “wij” dat wordt aangevallen strekt zich uit tot het grootste deel van de wereldbevolking.

We worden geruimd als voorbereiding op een nieuwe politieke economie die wordt gekenmerkt door een A.I. meester-slaaf relatie samen met massale robotisering. Het wordt steeds duidelijker dat de overgang naar dit schema – dat de facto ontvolking impliceert – in gang is gezet met de brute economische en gezondheidseffecten van de lockdowns en vervolgens met de doden en gewonden door de COVID-injecties.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: