Massavormingspsychose: Jogger aangevallen in park wegens ‘overtreding’ van sociale afstand

massavormingspsychose:-jogger-aangevallen-in-park-wegens-‘overtreding’-van-sociale-afstand

07-01-22 09:54:00, “Ik was zo ver van hen verwijderd, en deze man sloeg me opzettelijk zonder enige reden”, verklaart de jogger die werd mishandeld. Op beelden die zijn gemaakt in een stadspark in Melbourne is te zien hoe een man een jogger fysiek mishandelt omdat hij de richtlijnen voor sociale afstand zou hebben overtreden, terwijl de hysterie rond Covid een nieuw hoogtepunt bereikt, bericht Newswars.com.

Op een video, gefilmd door een omstander, is te zien hoe een man over een afrasteringspaal ruzie maakt met jogger “Simone”. De boze man stapt vervolgens over de paal en gaat over tot het mishandelen van de jogger, terwijl de vrouw van de boze man schreeuwt en smeekt om hem te stoppen.

COVID Cultist Kicks Jogger In The Face Over Not Social Distancing From Family, Child Heard Screaming

De joggende parkbezoeker beschreef de situatie aan de Australische nieuwszender 9News en zei dat hij de boze man en zijn gezin alle ruimte had gegeven.

“Ik was zo ver van hen vandaan, en deze man sloeg me opzettelijk zonder enige reden,” beschreef Simone.

“Ze zeiden tegen me dat ik een gevaar voor de samenleving was en dat ik bij hen uit de buurt had moeten blijven, en ik weet echt niet waarom – ik was gewoon aan het rennen. Het is een schande.”

Het gewelddadige incident is het zoveelste bewijs van de massavormingspsychose van individuen die zijn geïndoctrineerd door de aanhoudende angstcampagne van de media, en die hebben geleerd hun medemens met minachting, achterdocht en wantrouwen te bezien.

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID MASSAPSYCHOSE DOSSIER

Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugens

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: