Onvruchtbaarheid: Wat onschuldige mensen werd aangedaan met geheime ingrediënten in “vaccins”

onvruchtbaarheid:-wat-onschuldige-mensen-werd-aangedaan-met-geheime-ingredienten-in-“vaccins”

07-01-22 06:19:00,

Veel van de organisaties die wereldwijd het toedienen van vaccins promoten, zijn verbonden met agenda’s voor bevolkingsbeheersing zegt Dr. Sam Bailey, die in een korte video de geschiedenis van anti-vruchtbaarheidsvaccins belicht, schrijft Rhoda Wilson.

In de loop van haar carrière en na veel onderzoek heeft Dr. Sam Bailey, een Nieuw-Zeelandse medische auteur en gezondheidsvoorlichter, ontdekt dat het vaccinmodel en de kiemtheorie zelf vele gebreken vertonen.

“Vandaag gaan we het hebben over een nog duisterder toepassing van vaccins. Dat is het gebruik ervan om de vruchtbaarheid te verminderen en zelfs permanente sterilisatie te veroorzaken,” zegt Dr. Bailey.

Tijdens haar video geeft zij een overzicht van de filantropische en gezondheidsorganisaties die op mensen hebben geëxperimenteerd met “vaccins met geheime ingrediënten”, te beginnen met The Rockefeller Foundation die in haar jaarverslag van 1968, blz. 72, verklaarde:

“Er wordt zeer weinig gewerkt aan immunologische methoden, zoals vaccins, om de vruchtbaarheid te verminderen, en er is veel meer onderzoek nodig als men hier een oplossing wil vinden.” – Jaarverslag 1968 Rockefeller Foundation

Anti-Fertility Vaccines & Population Control

Links naar referenties met betrekking tot Dr. Bailey’s video:

David Rockefeller en Ontvolking

“Het resultaat van deze positieve maatregelen is dat de wereldbevolking die in dezelfde korte periode geometrisch is gestegen tot bijna 6 miljard mensen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: