PCR testen hebben hun doel gediend in de Covid “Crisis”, ze worden nu afgeschaft – overal

pcr-testen-hebben-hun-doel-gediend-in-de-covid-“crisis”,-ze-worden-nu-afgeschaft-–-overal

07-01-22 05:25:00, Achtergrondfoto © pikisuperstar / Freepik Op 7 juli 2021 heeft de CDC hun “Gebruiksaanwijzing” voor de RT-PCR Covid-tests geactualiseerd. Dit was de exacte datum waarop de CDC klinische laboratoria en testcentra die Covid-tests uitvoeren in kennis stelde van de intrekking van de vergunning voor noodgebruik (“EUA”) per 31 december 2021 en van het feit dat zij moesten beginnen met de overgang naar een andere door de FDA goedgekeurde Covid-test, schrijft Dailyexpose.uk.

Op blz. 40 van de gebruiksaanwijzing van de PCR-test staat (onze bold):

“Aangezien er geen gekwantificeerde virusisolaten van de 2019-nCoV beschikbaar waren voor CDC-gebruik op het moment dat de test werd ontwikkeld en deze studie werd uitgevoerd, werden testen die waren ontworpen voor de detectie van het 2019-nCoV-RNA getest met gekarakteriseerde voorraden van in vitro getranscribeerde volledige lengte RNA (N-gen; GenBank-toetreding: MN908947.2) van bekende titer (RNA-kopieën/µL) verrijkt met een verdunningsmiddel bestaande uit een suspensie van menselijke A549-cellen en viraal transportmedium (VTM) om klinische specimens na te bootsen.”

Na bijna twee jaar onjuist en frauduleus gebruik van de PCR-test, lijken er een wereldwijde regeringscampagnes gaande te zijn om het gebruik ervan te stoppen. Hier volgen enkele voorbeelden:

“Canadezen die de afgelopen dagen een COVID-19 PCR-test wilden doen, hebben mogelijk te maken gehad met lange rijen bij testcentra en een tekort aan afspraakplaatsen, omdat de vraag is gestegen door de verspreiding van de Omicron-variant.” – CTV News, 26 december 2021

“Wijzigingen aangebracht in PCR-testrichtlijnen vanwege recordvraag [in Noord-Ierland]. Het Public Health Agency zei dat het nieuwe protocollen had uitgegeven om te helpen zorgen voor ‘de voortdurende en gerichte levering van de dienst’.” – Belfast Telegraph, 29 december 2021

“Een wijdverspreid tekort aan PCR-tests in de gedeconcentreerde naties was te wijten aan een administratieve fout, heeft de eerste minister van Schotland gezegd.” – Belfast Telegraph, 29 december 2021

“Asymptomatische mensen die positief testen in Wales hoeven geen PCR-test meer te ondergaan.” – ITV, 5 januari 2021

“Vanaf vandaag moeten mensen in NI die een positieve lateral flow test krijgen, ervan uitgaan dat ze Covid-19 hebben en dat ze besmettelijk zijn – een PCR-test zal niet langer nodig zijn om het resultaat te bevestigen.” – 4NI,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: