Radio Moddergat: Kom-Plot

radio-moddergat:-kom-plot

07-01-22 04:03:00,

Welkom in 60 minuten berichten over een in waanzin gebrachte wereld. Radio Moddergat stookt de zender weer op voor een greep uit de ontwikkelingen die ons leven beheersen. Eens per twee weken online vanaf vrijdagavond. Radio Moddergat wordt voor 0% gesponsord door Pfizer.

EnerzijdsAnderzijds · Radio Moddergat – Kom-Plot – 2022-01-07

In deze uitzending:

Bekendste podcast van de VS Joe Rogan spreekt met Robert Malone. Ja, er is gecoördineerde censuur, zegt de BBC. Hoe gaan wij om met tegenstrijdige feiten. Russisch aardgas politieke speelbal. Buitenlandse MSM. Kennedy over waarom farma kinderen wil vaccineren. Austin Fitts met Elze van Hamelen over vrije media.

Met Radio Moddergat vult EZAZ.nl geschreven berichtgeving aan met audio. In een uitzending laten we audio-fragmenten horen uit de actualiteit. Ideaal voor diegene die liever luistert dan leest.

De nieuwsbrief kom gelijktijdig uit met de podcast waarbij de in de uitzending besproken items terugkomen en van eventuele beelden en bronnen worden voorzien. Met een duidelijke tijdsaanduiding is het fragment zonder de hele uitzending terug te luisteren snel terug te vinden.
Hiermee is de nieuwsbrief een onmisbaar onderdeel van Radio Moddergat geworden.

Nog geen (gratis) abonnee? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Met uw steun kunnen we ezaz.nl in de lucht houden.
Uw donatie is zeer welkom!

Tags: censuurcoronamediavaccinatie  » Lees verder

%d bloggers liken dit: