Tacheles #77 ist online

tacheles-#77-ist-online

07-01-22 11: 00: 00,

Tacheles

En weer zijn er twee weken voorbij en hebben Robert Stein en ik de eerste Tacheles-uitzending gedaan in 2022.

van Anti-Spiegel

7 januari 2022 12: 00 klok

Robert Stein en ik dachten dat er tussen de feestdagen niet veel te melden zou zijn, maar het tegendeel was het geval. In dit nummer van Tacheles stonden weer veel voorbeelden van wat de westerse media nalaten te melden. En zoals altijd kunt u een compilatie vinden bij Tacheles, mocht YouTube de uitzending verwijderen, dan kunt u hem ook hier bij NuoViso vinden.

Tacheles #77

Thomas Röper, geboren 1971, heeft als expert voor Oost-Europa bestuurs- en toezichthoudende functies bekleed bij financiële dienstverleners in Oost-Europa en Rusland. Vandaag woont hij in St. Petersburg, zijn geadopteerde thuis. Hij woont al meer dan 15 jaar in Rusland en spreekt vloeiend Russisch.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: