20Voormalig luitenant van het Kommando Spezialkräfte (KSK) geeft zijn 68 onderscheidingen terug aan de Duitse regering

20voormalig-luitenant-van-het-kommando-spezialkrafte-(ksk)-geeft-zijn-68-onderscheidingen-terug-aan-de-duitse-regering

08-01-22 08: 27: 00,

20Voormalig Kommando Spezialkräfte (KSK) luitenant geeft zijn 68 onderscheidingen terug aan de Duitse regering en kondigt aan dat hij de bescherming van de wandelaars (vreedzame deelnemers aan wandeldemonstraties) op zich zal nemen met een andere 650-700 veteranen

Reported on by

Robert Gorter, MD, PhD. (met dank aan Frontnieuws)

Cops

Overal in de stad Amsterdam stonden veteranen om de vreedzame demonstranten in Amsterdam (3 januari, 2022) te beschermen tegen de meest brute aanvallen van de politie met stokken en zeer agressieve honden.

Veteranen in Amsterdam (NL) beschermen vreedzame demonstranten tegen de brutale politiemacht en er waren getuigenissen dat verschillende van deze “politiemannen” in het zwart van buitenlandse afkomst waren omdat ze geen Nederlands konden spreken maar wel onderling in het Arabisch communiceerden. Waren het huurlingen als onderdeel van de EU-politiemacht die rechtstreeks onder het bevel van Brussel staat)? (december 23,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: